Истинный романтик: победитель шоу «Голос країни» Игорь Грохоцкий снял клип о любви

Игорь Грохоцкий
Украинский певец, бывший игрок киевского «Динамо» Игорь Грохоцкий, победивший в проекте «Голос країни-4», эксклюзивно на Viva.ua презентует свой новый клип «Твої сни».

Четыре года назад Игорь Грохоцкий покорил Украину своим замечательным голосом и харизмой, умением исполнять различные музыкальные стили. После победы в шоу «Голос країни» певец выступил на одной сцене со своим наставником Святославом Вакарчуком в рамках тура «Океана Ельзи». В дальнейшем парень пошел своей дорогой – без продюсеров и спонсоров. Сейчас Игорь работает над сольным проектом Grohotsky: пишет песни, снимает видео и выступает с концертами. Сегодня на Viva.ua премьера: новый клип талантливого Игоря Грохоцкого на песню «Твої сни».

«Я дуже критичний до себе. Але головне, що моя знімальна група досягла того «повітря», тієї легкості, які з’явилися на екрані і які я хотів показати через ідею пісні», – рассказал певец. 



Читайте также

Не прошло и 8 лет! Джейсон Стэтхэм и Роузи Хантингтон-Уайтли женятся

Не прошло и 8 лет! Джейсон Стэтхэм и Роузи Хантингтон-Уайтли женятся

Роскошный дом! Хайден Панеттьери продает особняк, в котором жила с Владимиром Кличко

Роскошный дом! Хайден Панеттьери продает особняк, в котором жила с Владимиром Кличко

Режиссером клипа выступил Вячеслав Якобчук. «Це вже друга спільна робота з режисером-оператором Вячеславом Якобчуком. Перша була на пісню «Будь зі мною». Він великий фахівець своєї справи, мені було легко з ним працювати. Ми трішки звикли один до одного після попередньої роботи. В кадрі я не грав чиюсь роль, адже знаю, що я вклав у пісню і як хотів передати свої емоції на екрані.
 Хочу відзначити спільну роботу з акторкою Сніжаною Григорчук. Це професіонал свого діла і мені не довелося довго звикати до романтичного відображення наших почуттів для глядачів. Все було, так би мовити, по-справжньому.
 Слова вдячності хочу висловити продюсеру зйомок та ідейному натхненнику Наталії Турчаневич, а також стилісту Ользі Іпатовій», – добавил Игорь Грохоцкий.

«Пісня – це моя історія з життя. Історія, яку я ніс у собі тривалий час, і ось в певний момент вона народилася. Взагалі я розпочав писати пісні доволі пізно, на 23-му році життя. І, на щастя, ніколи не писав вигаданих історій або набутих через чиїсь розповіді або фільми. Тільки, власне, пишу про ті історії, які торкаються моїх почуттів».

Игорь Грохоцкий

«У пісні «Твої сни» я хотів потрапити в дивні світи дівчини – у сон. Адже саме там знаходяться її інтимні (в чистому розумінні цього слова), особливі, хвилюючі моменти, які лежать на підсвідомому рівні. Іноді хочеться знати ці таємниці, побачити все на власні очі. І хоча я бачив ту дівчину всього один раз (поки що), та вона залишила великий слід у моєму житті. Власне, ви самі все відчуєте, послухавши мою історію».

Игорь Грохоцкий

  • Big Dream Игоря Грохоцкого

«Щоб мої пісні поширювалися між людьми та приносили їм задоволення, легкість, радість від життя. Можна рухатися до мрії, довіряючи собі та своїй музиці.
 Це тонкий, кропіткий шлях, де не швидко зриваєш зірки з неба, а помалу. Але це найцінніший шлях і цей шлях є твій: внутрішній, справжній. Його цінність ти відчуваєш через деякий час через вдячних слухачів, які пишуть тобі неймовірні слова в соціальних мережах, через їхні очі на концертах».

«Окремо хочу подякувати журналу «Viva!», який після закінчення шоу «Голос країни» відразу підтримав мене обкладинкою і підтримує протягом всього часу мого творчого становлення!

»

Игорь Грохоцкий

Читайте также

Лидия Таран рассказала, выйдет ли замуж за француза

Лидия Таран рассказала, выйдет ли замуж за француза

Лера Кудрявцева во второй раз стала мамой

Лера Кудрявцева во второй раз стала мамой

Анита Луценко
Предыдущий материал

Брюнетка и с короткой стрижкой: Анита Луценко показала архивный снимок

Максим Чернявский
Следующий материал

Бывший муж Анны Седоковой во второй раз стал отцом

Новости партнеров